Bedrijfsinformatie

Onze Geschiedenis

Welkom bij Koerts Projects, opgericht op 10 juni 2021 met een gedurfde visie en vastberaden missie. In een tijd waarin duurzaamheid en groene energie cruciaal zijn, zijn wij een bedrijf dat streeft naar vooruitgang in de nog jonge, maar snel groeiende markt van zonnepanelen.

Missie en Visie

Bij Koerts Projects hebben we een duidelijke missie voor ogen: het brengen van de zonnepanelenmarkt naar nieuwe hoogten. We begrijpen dat kwaliteit en prestaties van het grootste belang zijn. Daarom zetten we ons in om systemen van topkwaliteit te leveren, waarbij we nauwlettend letten op de efficiëntie en duurzaamheid van elk geïnstalleerd systeem.

Onze visie is gericht op het transformeren van de manier waarop mensen groene energie omarmen. We geloven dat duurzame energie niet alleen een verantwoorde keuze is, maar ook een investering in de toekomst. Bij Koerts Projects willen we deze overtuiging omzetten in tastbare resultaten voor onze klanten.

Innovatie in Zonne-energie

Met een frisse benadering van de markt, streven we naar innovatie in zonne-energie. We zijn trots op onze rol als pioniers in een sector die voortdurend evolueert. Door geavanceerde technologieën te omarmen en te streven naar continue verbetering, willen we niet alleen aan de huidige normen voldoen, maar deze overtreffen.

Bij Koerts Projects geloven we dat de sleutel tot succes niet alleen ligt in het leveren van zonnepanelen, maar in het bieden van complete systemen die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.